Sukaldaritza Beganoa: II. Hastapen-Ikastaroa

Aspaldiko partez, #LakariLab txokoa martxan izango dugu sukaldaritza beganoko tailerrekin. Kasu honetan, berriz ere, 4 saiotan banatutako hastapen-tailerra prestatu dugu  Eduard Alonsorekin (Aian bizi den Valentziarra). I. ikastaroan izandako arrakasta ikusita, asko izan zarete interesa agertu duzuenak eta bagatoz, beraz, ekimen honekin bigarren aldiz.

Lau tailer horietan, aurrekoaren eduki berak landuko ditugu: haragiaren ordezkoak, pateak, saltsak, kroketa eta hanburgesa/albondiga begetalak, arrautzarik eta esnekirik gabeko gozogintza… Errezetatan aldaketatxo batzuk egingo ditugun arren, aurreko saioetara etorri ez zinetenoi zuzenduta dago.

Saioak gaztelaniaz izango dira eta errezeta-bilduma euskaraz banatuko dugu. Horretaz gain, saio bakoitzean prestatutako mokaduak dastatzeko aukera ere izango duzue.

Elikadura beganoa jarraitzen ez duzuenontzat edota arrautza eta esnekiekiko intolerantziaren bat duzuenontzat ere aukera paregabea izan liteke sukaldaritza-mota honetara hurbiltzea, ideia berriak hartu eta gure eguneroko otorduetan mokadu berriak prestatzeko.

Tailerrak 18:00etatik 20:00etara, Lakari Kooperatiban burutuko ditugu, apirilaren 10ean, 17an, 24an eta 26an. Saio bakoitzaren prezioa 18 € da, baina 4 tailerretara etorriz gero, 15€ izango da saio bakoitza (60 € guztira).

Dagoeneko izen-emate epea zabalik dugu. Horretarako deitu 943 133 694 telefono zenbakira edo idatzi info@lakari.eus helbide elektronikora.

#sukaldaritzabeganoa #ekinezikasi #LakariLab