[Sukaldaritza-tailerra] Barazki eta entsalada sortzaileak

Uda iristear dago, eta bagatoz Igone Fanlo Coach|ren sukaldaritza-ikastaro berri batekin.

Oraingo honetan, eta zuetariko batzuek apirilean argitaratu genuen online galdetegiari txukun-txukun emandako erantzunak aintzat hartuta, “Barazki eta entsalada sortzaileak” showcooking-tailerrarekin gatoz oraingo honetan. Sukaldaritza-tailerra arratsaldeko 18:00etan hasiko da gure egoitzan, eta 2 orduko iraupena izango du gutxi gorabehera.

Bertan, Igonek barazkiak edo ortuariak prestatzeko hainbat modu erakutsiko dizkigu: mozketa- eta beratze/mazerazio-teknikak, konbinazio goxoak, ongailu eta gatzozpintzerako hainbat aukera…

Hortaz, ikastaroaren ostean, denbora eta ideia gabezia ez dira aitzakia izango sukaldean aritzeko.